Din ERP Konsulent og Partner i Skyen

Office 365

Office 365 giver dig adgang til de Microsoft Office-værktøjer, du kender og stoler på, fra stort set alle steder.
Office 365 Løsningen er billig og nem at skalere

Få den effektivitet, din organisation har brug for. Adgang fra stort set overalt til de seneste Office-programmer og professionelle skytjenester, som inkludere Microsoft berømte mailsystem Exchange og intranet og dokumenthåndteringsplatformen Sharepoint.

Gem og synkroniser dine filer med Microsoft Skydrive.

Cloud Factory

Servere i skyen
IT Ribe er partner hos Cloud Factory som er en åben og fleksibel platform der levere IaaS (Infrastruktur as a Service), der giver dig mulighed for hurtigt at opbygge, installere og administrere servere på tværs af dit eget netværk og datacentre placeret på Dansk jord.

Cloud Factory Infrastrukturtjenester
Cloud Factory leverer infrastruktur efter behov, som skaleres efter og tilpasses dine skiftende forretningsbehov.
Cloud Factory leverer servere og netværk der kan drifte dine nye systemer, såvel som de gamle. De er pionere indenfor den nyeste og hurtigste teknologi, og til en fair pris.

 

I skyen eller i kælderen?

Cloud eller ikke cloud?
Det er et af de store spørgsmål, som mange virksomheder står over for i dag.
Men hvad er gevinsten ved at lægge virksomhedens IT i skyen?

Generelt er cloud værd at overveje, fordi det kan give virksomheden markante fordele. Mange danske virksomheder opererer fra flere lokationer, eller de ansatte har behov for at være mobile.
Her giver det i høj grad mening, at virksomhederne skaber adgang for medarbejderne til organisationens IT-systemer, filer og programmer, uanset hvor de befinder sig i Verden.

Det handler om forretning
I dag tegner IT-systemerne rygraden i langt de fleste virksomheders workflow og forretning. Men selvom IT fylder meget i den daglige drift, er det de færreste virksomheder, der af strategiske eller sikkerhedsmæssige årsager er bundet til at have al IT placeret på egne lokaliteter. Spørgsmålet er, om IT er en del af virksomhedens kerneforretning. Er IT-systemerne ikke i sig selv det centrale omdrejningspunkt for forretningen, er der god grund til at overveje cloud.

Når en virksomhed skal beslutte sig for at gå i skyen eller ej, handler det først og fremmest om at stille sig selv de rigtige spørgsmål: Giver det mening for den måde, vores forretning fungerer på, at flytte vores IT fra kælderen til skyen? Og kan det betale sig økonomisk?