Din ERP Konsulent og Partner i Skyen

e-conomic

E-conomic E-conomic

Regnskabsprogram i Skyen

  • Online, nemt og fleksibelt
  • Danmarks foretrukne online regnskabsprogram
  • Tilpas e-conomic med tillægsmoduler og apps
  • Gratis fakturering til det offentlige via Nemhandel
  • Ingen bekymringer om sikkerhed og backup
 

IT Ribe hjælper dig igang med E-conomic, hvad enten du skal bruge hjælp til regnskabsopsætning, rapporttilretning, eller udvikling af integrationer.
Med e-conomic får du en online regnskabsløsning, der er særligt udviklet til små og mellemstore virksomheder.

Grundmodulet indeholder både finans-, debitor-, kreditor- og fakturamodul, og du kan tilføje mere funktionalitet i takt med, at din forretning vokser.

Dog skal man forstå at E-conomic er en standard løsning, som ikke tillader tilretninger i selve systemet. Hvis et firma har behov for at tilpasse systemet til firmaet, skal man istedet vælge Dynamics NAV.

Få et regnskabsprogram, der matcher netop dine behov.
e-conomic er et komplet regnskabsprogram med alle de funktioner, du skal bruge for at få styr på din forretning. Din bogføring er hurtigt ordnet, momsopgørelse klares let, du kan oprette ordrer og sende rykkere, hvis du får behov for det.
Programmet er intuitivt og brugervenligt og gør dig i stand til at skrive og sende en faktura på ét minut. Så kan du bruge dine kræfter og ressourcer, hvor det giver dig mest værdi. Vores system er cloud-baseret, og dine regnskabsdata lagres online, så du kan bogføre, hvor som helst og når som helst.

E-conomic Momsopgørelse med få klik
Momsopgørelse er ikke svært med e-conomic. Med få klik får du alle de momstal og det overblik, der er behov for, når du skal indberette til SKAT.


Nemt og fleksibelt regnskabsprogram
Europas mest succesfulde, online regnskabsprogram til fakturering, moms og bogføring.
Flere end 70.000 brugere i Danmark


E-conomic Tilføj funktioner, når du får brug for dem
I takt med at dine behov ændrer sig, kan du skræddersy dit regnskabsprogram med tillægsmoduler, så det passer til dig. På den måde bliver din arbejdsdag mere effektiv.
Vælg fx vores scanningsmodul, hvor du kan tage billeder af dine bilag og uploade dem direkte online. Du får orden i dine kvitteringer og kan med et par klik finde bilagene frem igen.