Din ERP Konsulent og Partner i Skyen

Microsoft Dynamics NAV (Navision)

Dynamics NAV Microsoft Dynamics NAV (Navision) er et brugervenligt system til virksomhedsstyring, og hjælper over 100.000 virksomheder verden over med at administere deres regnskab og økonomi, forsyningskæde og drift.
Det er en del af en komplet virksomhedsløsning fra Microsoft, som er med til at effektivisere arbejdet og skabe vækst. Begynd med det, du har brug for i dit daglige arbejde og tilpas nemt i takt med ændringer i virksomhedens behov.
Du vælger selv, om din løsning skal ligge på egne servere eller i Microsoft Skyen.

Microsoft Dynamics gør dine medarbejdere mere produktive og muliggør tilpasning af dine systemer i takt med virksomhedens vækst.
Samtidig kan du få den indsigt, du behøver for at reagere hurtigt i en verden i konstant udvikling.

Med Dynamics NAV løfter du din lille eller mellemstore virksomhed et niveau op.
Du får et enkelt og fleksibelt økonomisystem, der gør det nemt for dig at udfolde din virksomheds potentiale.

Dynamics NAV er Microsofts virksomhedsløsning målrettet behovene i små og mellemstore virksomheder.
Løsningen gør det muligt for jer at effektivisere de daglige rutiner omkring administration og drift af virksomheden.
Med Dynamics NAV får du en it-løsning, der er brugervenlig og ligner mange af de programmer, dine medarbejdere allerede kender, hvis I benytter jer af Microsofts øvrige programmer.
Løsningen er derfor en gevinst, hvis formålet er effektivitet og overblik.

Tilpasningsdygtig
Uanset din virksomheds størrelse og type vil du kunne opnå store fordele ved at bruge Microsoft Dynamics NAV. Det kan tilpasses på alle leder og kanter, og der findes samtidig en lang række af branchespecifikke tillægsløsninger og kundetilpassede udviklingsmuligheder.

Din virksomheds centralnervesystem
Med en Microsoft Dynamics NAV-løsning får din virksomhed et komplet, fleksibelt og brugervenligt system til den daglige styring af virksomheden på alle plan og på tværs af afdelingerne. Systemet samler og integrerer oplysninger om økonomi, lagerstyring, produktion, supply chain management, salg og marketing, projektstyring og personaleadministration fra hele organisationen. Du og dine medarbejdere har derfor altid det fulde overblik let tilgængeligt og dermed det bedste beslutningsgrundlag for at arbejde effektivt og struktureret.

Dynamics NAV

Dynamics NAV er den ultimative ERP løsning til din virksomhed.
Med Microsoft Dynamics NAV får du den nyeste teknologi og en række integrerede web-baserede faciliteter til kundestyring, leverandørstyring, e-handel, online-adgang til systemet samt elektronisk dokumentudveksling.

Microsoft Dynamics NAV er specielt udviklet til at effektivisere arbejdsgange i en virksomhed i forbindelse med økonomistyring, administration, produktionsstyring, kunde- og leverandørstyring.
Løsningen matcher dine behov, og du kan nemt tilpasse alle de særlige krav, du har til forretningsgange, økonomistyring og administration.

Du kan bruge Dynamics NAV som en platform til at udvikle dine egne applikationer og du kan forbinde systemet med dine eksisterende virksomhedsapplikationer og se produktiviteten stige.

IT Ribe hjælper dig med planlægning, implementering og tilretning af din Dynamics NAV løsning, samt udvikling af integrationer.